انواع بلوک هبلکس

انواع بلوک هبلکس

امروزه کارخانجات هبلکس رضوی محصولات مختلفی را تولید و در بازار ساختمانی عرضه می‌کنند. یکی از این محصولات پرفروش، بلوک هبلکس است. هبلکس از انواع مصالح ساختمانی به‌شمار می‌آید که به‌دلیل قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد مورد توجه بسیاری از سازندگان و مصرف‌کنندگان قرار گرفته است.

این محصول در انواع مختلفی تولید می‌شود و هر‌کدام از انواع هبلکس در بخش‌های مختلفی از فرآیند ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بلوک هبلکس به‌دلیل خاصیت متخلخل از وزن بسیار سبکی برخوردار است و به‌خاطر متریال خاص و باکیفیت، محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. آشنایی با انواع بلوک هبلکس به شما کمک می‌کند تا بلوکی متناسب با نیاز و مقدار بودجه‌تان خریداری کنید.

انواع بلوک هبلکس

معرفی انواع مختلف بلوک هبلکس

هبلکس رضوی امروزه اقدام به تولید بلوک هبلکس در انواع و ابعاد مختلف کرده است که هریک از انواع این بلوک دارای کاربرد‌های مخصوص به خود هستند. بلوک هبلکس دارای سه نوع اصلی است که توسط سازندگان مورد استفاده قرار می‌گیرند و این سه نوع اصلی هبلکس شامل موارد ذیل هستند:

انواع اصلی بلوک هبلکس

توضیحات

بلوک هبلکس سبک

هبلکس‌های نوع سبک دارای ضخامت کمتری که نسبت به سایر انواع بلوک هبلکس هستند و به‌همین منظور در زمینه حصارکشی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بلوک هبلکس متوسط

این نوع هبلکس نیز معمولاً در ضخامت‌های متوسطی تولید می‌شود و عمده کاربرد آن در زمینه دیوارچینی داخلی است.

بلوک هبلکس سنگین

هبلکس‌های نوع سنگین دارای ضخامت نسبتاً بالایی هستند و در زمینه‌های دیوارچینی داخلی و دیوارچینی خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ناگفته نماند که امروزه علاوه‌بر سه نوع اصلی بلوک هبلکس، انواع دیگری نیز از این محصول توسط هبلکس رضوی تولید و در بازار ساختمانی عرضه می‌شوند. از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  1. هبلکس اتوکلاو
  2. هبلکس غیراتوکلاو
  3. پانل مسلح

در ادامه به‌طور مبسوط هریک از این انواع را معرفی می‌کنیم:

۱. بلوک هبلکس اتوکلاو

بلوک هبلکس اتوکلاوشده

بلوک هبلکس یکی از مصالح ساختمانی جدید است که با استفاده از بتن ساده طی فرآیند خاصی متخلخل و ساخته شده است و از مهم‌ترین مزایای این محصول می توان به سبک بودن آن اشاره کرد که به نام بلوک سبک هبلکس نیز شناخته می شود

هبلکس‌های اتوکلاو‌شده دارای مقاومت نسبتاً بالایی هستند و همچنین استحکام بیشتری نسبت به دیگر بلوک‌ها دارند. بلوک‌های هبلکس اتوکلاو علاوه‌بر دیوارچینی داخلی در دیوارچینی خارجی نیز کاربرد دارند.

۲. هبلکس غیراتوکلاو

هبلکس معمولی یا هبلکس غیراتوکلاو یکی از بی کیفیت ترین هبلکس های موجود در بازار است که مورد تایید نظام مهندسی و مرکز تحقیقات ساختمان قرارنگرفته و موجب ترک خوردن دیوار و آسیب رساندن به ساختمان می شود.

۳. پانل مسلح

هبلکس‌های مسلح از مقاومت بالایی در بارگذاری برخوردار هستند و علت این مسئله تقویت بلوک به‌وسیله میلگرد است. این نوع بلوک هبلکس معمولاً در زمینه دیوارچینی داخلی و خارجی کاربرد دارد.

ابعاد بلوک هبلکس

ابعاد بلوک هبلکس

بلوک‌های هبلکس امروزه در ابعاد و اندازه‌های مختلفی نیز تولید می‌‍‌شوند که در ادامه سعی داریم به بیان این ابعاد بپردازیم:

  • بلوک هبلکس سایز ۶۰*۲۵*۸
  • بلوک هبلکس سایز ۶۰*۲۵*۱۰
  • بلوک هبلکس سایز ۶۰*۲۵*۱۲
  • بلوک هبلکس سایز ۶۰*۲۵*۱۵
  • بلوک هبلکس سایز ۶۰*۲۵*۲۰

نتیجه‌گیری

آشنایی با انواع مختلف بلوک هبلکس به شما کمک می‌کند تا از میان انواع بسیاری بلوک، نوع موردنظرتان را بر‌ اساس نیاز و مقدار بودجه انتخاب و خریداری کنید. بلوک‌های هبلکس دارای ویژگی‌ها و مزایای فراوانی هستند و به‌دلیل کاربرد بی‌شمار در چندین سال مورد توجه قرار گرفته‌اند. عمده کاربرد بلوک‌های هبلکس را می‌توان در زمینه دیوارچینی دانست که البته انواع این بلوک به دلیل ساختار و قابلیت‌های مخصوص

به خود در زمینه‌های دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر قصد خرید بلوک هبلکس را دارید، پیشنهاد می‌کنیم برای دریافت راهنمایی و مشاوره‌های لازم جهت انتخاب بهترین نوع بلوک هبلکس بر‌ اساس نیاز و مقدار بودجه‌تان، از طریق شماره‌تلفن ۰۹۱۵۹۱۲۴۵۳۰ با کارشناسان ما در هبلکس رضوی تماس بگیرید.

مجموعه کارخانجات هبلکس رضوی آمادۀ خدمت‌رسانی به شما مشتریان محترم در عرصۀ فروش محصولات ساختمانی از جمله بلوک هبلکس، وال مش، وال پست، پانل مسلح، چسب هبلکس و اتصالات هبلکس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه